Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Bengt-Åke Sundbergs Transport och Speditions Aktiebolag, Herrljunga

Bengt-Åke Sundbergs Transport och Speditions i Herrljunga är ett aktiebolag. Namn: Bengt-Åke Sundbergs Transport och Speditions. Ort: Herrljunga. Org.nr: 5560665787.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Bengt-Åke Sundbergs Transport och Speditions. För publik företagsinformation om Bengt-Åke Sundbergs Transport och Speditions hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Bengt-Åke Sundbergs Transport och Speditions.

Organisationsnummer

556066-5787

Adress

Nästegårdsgatan 16524 30 HerrljungaFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport