SVENSKA VATTENSKID- OCH WAKEBOARDFÖRBUNDET, Halmstad - 0709727829

SVENSKA VATTENSKID- OCH WAKEBOARDFÖRBUNDET i Halmstad är en ideell förening eller en stiftelse. Telefon: 0709727829. Namn: SVENSKA VATTENSKID- OCH WAKEBOARDFÖRBUNDET. Ort: Halmstad. Org.nr: 8020047208.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på SVENSKA VATTENSKID- OCH WAKEBOARDFÖRBUNDET. För publik företagsinformation om SVENSKA VATTENSKID- OCH WAKEBOARDFÖRBUNDET hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom SVENSKA VATTENSKID- OCH WAKEBOARDFÖRBUNDET.

Organisationsnummer

802004-7208

Adress

Slottsmöllan 10 B302 31 HalmstadFler på samma adress

Telefon

  1. 0709727829
Byta mobilabonnemang?
Kreditupplysning för SVENSKA VATTENSKID- OCH WAKEBOARDFÖRBUNDET

Kreditupplysning

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

Visa demorapport

BESTÄLL NU

Anmärkningskontroll

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

Visa demorapport

BESTÄLL NU