DEN INTERNATIONELLA MUSLIMSKA KVINNOFÖRENINGEN, Malmö - 040210910

DEN INTERNATIONELLA MUSLIMSKA KVINNOFÖRENINGEN i Malmö är en ideell förening eller en stiftelse. Telefon: 040210910. Namn: DEN INTERNATIONELLA MUSLIMSKA KVINNOFÖRENINGEN. Ort: Malmö. Org.nr: 8465002163.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på DEN INTERNATIONELLA MUSLIMSKA KVINNOFÖRENINGEN. För publik företagsinformation om DEN INTERNATIONELLA MUSLIMSKA KVINNOFÖRENINGEN hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom DEN INTERNATIONELLA MUSLIMSKA KVINNOFÖRENINGEN.

Organisationsnummer

846500-2163

Adress

Östra Fäladsgatan 38 B lgh 1101212 24 MalmöFler på samma adress

Telefon

  1. 040210910
Byta mobilabonnemang?
Kreditupplysning för DEN INTERNATIONELLA MUSLIMSKA KVINNOFÖRENINGEN

Kreditupplysning

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

Visa demorapport

BESTÄLL NU

Anmärkningskontroll

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

Visa demorapport

BESTÄLL NU