Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Ljusa Rum i Sverige AB, Ekerö - 0856034905

Ljusa Rum i Sverige i Ekerö är ett aktiebolag. Telefon: 0856034905. Namn: Ljusa Rum i Sverige. Ort: Ekerö. Org.nr: 5563522258.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Ljusa Rum i Sverige. För publik företagsinformation om Ljusa Rum i Sverige hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Ljusa Rum i Sverige.

Organisationsnummer

556352-2258

Adress

Brunnavägen 15178 37 EkeröFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport