Våra kreditupplysningar

Vi erbjuder 4 olika typer av kreditupplysningar.

  • Anmärkningskontroll Privatperson (12 kr exkl. moms)
  • Kreditupplysning Privatperson (32 kr exkl. moms)
  • Anmärkningskontroll Företag (20 kr exkl. moms)
  • Kreditupplysning Företag (40 kr exkl. moms)

För kreditupplysningar tagna på privatpersoner tillkommer en kostnad för omfrågandekopia på 8 kr exkl. moms. En omfrågandekopia innebär att personen får ett brev med en kopia på upplysningen. I kopian framgår det också att det är du som har beställt kreditupplysningen.

När du tar en kreditupplysning på ett aktiebolag skickas ingen omfrågandekopia.

Kreditupplysningarna levereras i ett lättläst PDF-format som du kan välja att ladda ner, skriva ut eller läsa direkt på skärmen. PDF:erna är tillgängliga på ditt konto i tre månader. Information om vem du har tagit en kreditupplysning på förblir tillgänglig på ditt konto.

Anmärkningskontroll Privatperson

En anmärkningskontroll på en privatperson visar om personen har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden. Om personen är satt under förvaltarskap, personlig konkurs, skuldsanering eller utmätning framgår detta tydligt.

Klicka här för att se en demorapport

Kreditupplysning Privatperson

Våra kreditupplysningar på privatpersoner ger ett tydligt kreditbetyg på en skala 1-10 med färgerna rött, orange och grönt. Du kan också se rekommenderad kreditgräns för fakturor samt information om personens inkomst tre år tillbaka.

Klicka här för att se en demorapport

Anmärkningskontroll Företag

En anmärkningskontroll på ett företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

Klicka här för att se en demorapport

Kreditupplysning Företag

Våra kreditupplysningar på företag ger ett tydligt kreditbetyg på en skala 1-4 med färgerna rött, orange och grönt. Du får också en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

Klicka här för att se en demorapport