Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Älvdalens Invest i Ängelholm Aktiebolag, Munka-Ljungby

Älvdalens Invest i Ängelholm i Munka-Ljungby är ett aktiebolag. Namn: Älvdalens Invest i Ängelholm. Ort: Munka-Ljungby. Org.nr: 5565617957.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Älvdalens Invest i Ängelholm. För publik företagsinformation om Älvdalens Invest i Ängelholm hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Älvdalens Invest i Ängelholm.

Organisationsnummer

556561-7957

Adress

Mästaregatan 18266 32 Munka-LjungbyFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport