Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

GS Trading i Stockholm AB, Vaxholm - 0708504444

GS Trading i Stockholm i Vaxholm är ett aktiebolag. Telefon: 0708504444. Namn: GS Trading i Stockholm. Ort: Vaxholm. Org.nr: 5565696209.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på GS Trading i Stockholm. För publik företagsinformation om GS Trading i Stockholm hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom GS Trading i Stockholm.

Organisationsnummer

556569-6209

Adress

Buskuddsvägen 42185 95 VaxholmFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport