Älvdalens Fastighetsförvaltning i Ängelholm AB, Munka-Ljungby - 0431417850

Älvdalens Fastighetsförvaltning i Ängelholm i Munka-Ljungby är ett aktiebolag. Telefon: 0431417850. Namn: Älvdalens Fastighetsförvaltning i Ängelholm. Ort: Munka-Ljungby. Org.nr: 5565978888.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Älvdalens Fastighetsförvaltning i Ängelholm. För publik företagsinformation om Älvdalens Fastighetsförvaltning i Ängelholm hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Älvdalens Fastighetsförvaltning i Ängelholm.

Organisationsnummer

556597-8888

Adress

Mästaregatan18266 32 Munka-LjungbyFler på samma adress

Telefon

  1. 0431417850
Byta mobilabonnemang?
Kreditupplysning för Älvdalens Fastighetsförvaltning i Ängelholm AB

Kreditupplysning

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

Visa demorapport

BESTÄLL NU

Anmärkningskontroll

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

Visa demorapport

BESTÄLL NU