Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Spännande Pedagogik i Rätt Atmosfär i Stockholm AB, Bromma - 0720719016

Spännande Pedagogik i Rätt Atmosfär i Stockholm i Bromma är ett aktiebolag. Telefon: 0720719016. Namn: Spännande Pedagogik i Rätt Atmosfär i Stockholm. Ort: Bromma. Org.nr: 5567635205.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Spännande Pedagogik i Rätt Atmosfär i Stockholm. För publik företagsinformation om Spännande Pedagogik i Rätt Atmosfär i Stockholm hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Spännande Pedagogik i Rätt Atmosfär i Stockholm.

Organisationsnummer

556763-5205

Adress

Tunnlandsvägen 91168 36 BrommaFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport