Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Bulsjö Gård och Skog AB, Ydre - 0761170477

Bulsjö Gård och Skog i Ydre är ett aktiebolag. Telefon: 0761170477. Namn: Bulsjö Gård och Skog. Ort: Ydre. Org.nr: 5568016710.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Bulsjö Gård och Skog. För publik företagsinformation om Bulsjö Gård och Skog hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Bulsjö Gård och Skog.

Organisationsnummer

556801-6710

Adress

Bulsjö Gulavillan 1573 76 YdreFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport