Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Fordonsmäklarna i Norden Invest AB, Sollentuna

Fordonsmäklarna i Norden Invest i Sollentuna är ett aktiebolag. Namn: Fordonsmäklarna i Norden Invest. Ort: Sollentuna. Org.nr: 5568566854.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Fordonsmäklarna i Norden Invest. För publik företagsinformation om Fordonsmäklarna i Norden Invest hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Fordonsmäklarna i Norden Invest.

Organisationsnummer

556856-6854

Adress

Bolstanäsvägen 1192 78 SollentunaFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport