Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Riggarhuset i Västra Hamnen AB, Falsterbo - 0105163000

Riggarhuset i Västra Hamnen i Falsterbo är ett aktiebolag. Telefon: 0105163000. Namn: Riggarhuset i Västra Hamnen. Ort: Falsterbo. Org.nr: 5569325557.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Riggarhuset i Västra Hamnen. För publik företagsinformation om Riggarhuset i Västra Hamnen hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Riggarhuset i Västra Hamnen.

Organisationsnummer

556932-5557

Adress

Sothönsvägen 2239 41 FalsterboFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport