Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Forsla Transport och Distribution i Skellefteå AB, Skellefteå - 091013410

Forsla Transport och Distribution i Skellefteå är ett aktiebolag. Telefon: 091013410. Namn: Forsla Transport och Distribution. Ort: Skellefteå. Org.nr: 5590216205.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Forsla Transport och Distribution. För publik företagsinformation om Forsla Transport och Distribution hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Forsla Transport och Distribution.

Organisationsnummer

559021-6205

Adress

Maskinvägen 1931 37 SkellefteåFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport