Modern Bygg, Brasvärme och Fastigheter i Blekinge AB, Mörrum

Modern Bygg, Brasvärme och Fastigheter i Blekinge i Mörrum är ett aktiebolag. Namn: Modern Bygg, Brasvärme och Fastigheter i Blekinge. Ort: Mörrum. Org.nr: 5590421730.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Modern Bygg, Brasvärme och Fastigheter i Blekinge. För publik företagsinformation om Modern Bygg, Brasvärme och Fastigheter i Blekinge hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Modern Bygg, Brasvärme och Fastigheter i Blekinge.

Organisationsnummer

559042-1730

Adress

Svängstavägen 49375 34 MörrumFler på samma adress
Kreditupplysning för Modern Bygg, Brasvärme och Fastigheter i Blekinge AB

Kreditupplysning

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

Visa demorapport

BESTÄLL NU

Anmärkningskontroll

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

Visa demorapport

BESTÄLL NU