Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Z Bygg och Fönster i Gästrikland AB, Sandviken - 0264209494

Z Bygg och Fönster i Gästrikland i Sandviken är ett aktiebolag. Telefon: 0264209494. Namn: Z Bygg och Fönster i Gästrikland. Ort: Sandviken. Org.nr: 5590667803.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Z Bygg och Fönster i Gästrikland. För publik företagsinformation om Z Bygg och Fönster i Gästrikland hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Z Bygg och Fönster i Gästrikland.

Organisationsnummer

559066-7803

Adress

Bivägen 23811 93 SandvikenFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport