Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Ängelholms möbelindustri och produktutveckling AB, Ängelholm

Ängelholms möbelindustri och produktutveckling i Ängelholm är ett aktiebolag. Namn: Ängelholms möbelindustri och produktutveckling. Ort: Ängelholm. Org.nr: 5591942544.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Ängelholms möbelindustri och produktutveckling. För publik företagsinformation om Ängelholms möbelindustri och produktutveckling hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Ängelholms möbelindustri och produktutveckling.

Organisationsnummer

559194-2544

Adress

Metallgatan 10262 72 ÄngelholmFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport