Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

Amy's Hantverk och Läkekonst AB, Västra Frölunda

Amy's Hantverk och Läkekonst i Västra Frölunda är ett aktiebolag. Namn: Amy's Hantverk och Läkekonst. Ort: Västra Frölunda. Org.nr: 5593759409.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på Amy's Hantverk och Läkekonst. För publik företagsinformation om Amy's Hantverk och Läkekonst hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom Amy's Hantverk och Läkekonst.

Organisationsnummer

559375-9409

Adress

Gamla vägen 1426 77 Västra FrölundaFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport