Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

FÖRENINGEN TILL MINNE AV JOCKE NYBERG, Örebro

FÖRENINGEN TILL MINNE AV JOCKE NYBERG i Örebro är en ideell förening eller en stiftelse. Namn: FÖRENINGEN TILL MINNE AV JOCKE NYBERG. Ort: Örebro. Org.nr: 8025025639.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på FÖRENINGEN TILL MINNE AV JOCKE NYBERG. För publik företagsinformation om FÖRENINGEN TILL MINNE AV JOCKE NYBERG hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom FÖRENINGEN TILL MINNE AV JOCKE NYBERG.

Organisationsnummer

802502-5639

Adress

Gubbahagsvägen 4705 92 ÖrebroFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport