Hitta telefonnummer, adresser, personnummer, organisationsnummer, nyckeltal med mera till alla personer och företag i Sverige och ta kreditupplysningar.

FIRMA JONAS OCH HARRY ISAKSSON, Luleå

FIRMA JONAS OCH HARRY ISAKSSON i Luleå är en ekonomisk förening. Namn: FIRMA JONAS OCH HARRY ISAKSSON. Ort: Luleå. Org.nr: 9340068973.

Nedan kan du beställa en kreditupplysning på FIRMA JONAS OCH HARRY ISAKSSON. För publik företagsinformation om FIRMA JONAS OCH HARRY ISAKSSON hänvisar vi till Bolagsfakta - Sveriges nya företagssök. Där kan du till exempel helt anonymt se lön på styrelse och VD, verklig huvudman, bolagsengagemang, bokslut, nyckeltal, registrerat på adressen, arbetsställen, årsredovisning, verksamhetsbeskrivning mm. Du finner också utförlig information om personerna bakom FIRMA JONAS OCH HARRY ISAKSSON.

Organisationsnummer

934006-8973

Adress

Näsgärdsvägen 14975 97 LuleåFler på samma adress
Kreditupplysning

40 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår kreditupplysning på företag ger ett tydligt kreditbetyg och en överskådlig bild på företagets anmärkningar, skuldsaldo, nyckeltal, befattningshavare och firmatecknare.

BESTÄLL NU
Visa demorapport

Anmärkningskontroll

20 KR (exkl. moms)

Vid köp av denna upplysning skickas INTE kopia till omfrågad.

Vår anmärkningskontroll på företag visar om företaget har betalningsanmärkningar samt det aktuella skuldsaldot hos Kronofogden.

BESTÄLL NU
Visa demorapport